7 Tekenen Dat Je Lichaam Vol Gifstoffen Zit

0
9057

Het is in de moderne maatschappij nagenoeg onmogelijk om bepaalde gifstoffen te ontlopen. Een beperkte dosis kan op zich niet zoveel kwaad, maar wanneer er teveel afvalstoffen in je lichaam zitten, zal dat er alles aan doen om deze te bestrijden. Dat gaat gepaard met allerlei kwaaltjes die er op kunnen wijzen dat er iets mis is, goed in het oog houden is dus de boodschap.

1. Voortdurende hoofdpijn
Gifstoffen komen vaak voor in je bloed, belanden zo in je zenuwstelsel en dat is net zeer gevoelig voor gifstoffen. Op die manier kan ook die vervelende en constante hoofdpijn ontstaan.

2. Slechte adem
Een mindere mondhygiëne is meestal de oorzaak van een slechte adem, maar ook de opeenstapeling van gifstoffen in je lever kunnen hier een invloed op hebben. Dit heeft namelijk een bepaald effect op het spijsverteringsstelsel, wat het bacteriën gemakkelijker maakt om zich te vermenigvuldigen in je mond.

3. Aanhoudende vermoeidheid
Ook in dit geval zijn meerdere oorzaken mogelijk. Maar aanhoudende vermoeidheid, een verminderd concentratievermogen en de drang naar een dutje, kunnen er op wijzen dat je lichaam volop aan het strijden is tegen de afvalstoffen.

4. Opeenstapeling van het buikvet
Bepaalde gifstoffen kunnen een invloed hebben op het glucose- en cholesterolgehalte in het lichaam. En laat dat net nu allebei een oorzaak wezen van opeenstapeling van vetten in de buikstreek.

5. Huidproblemen
De huid is één van de belangrijkste indicatoren op de aanwezigheid van het teveel gifstoffen in het lichaam. Uitslag, puistjes en allergische reacties geven aan dat je lichaam niet in staat is om al deze gifstoffen zelf op te kuisen.

6. Zweten en oververhitting
Een grote hoeveelheid aan gifstoffen in het lichaam zorgt ervoor dat lever een pak overuren moet draaien. Hierdoor krijg je het warmer en ga je meer zweten. Via het zweet worden de afvalstoffen immers uit ons lichaam geholpen.

7. Hormonaal onevenwicht
Hormonen hebben een belangrijke invloed op de werking van ons lichaam, een hormonaal onevenwicht kan dus serieuze gevolgen hebben. Dat heeft ook verschillende oorzaken en één daarvan is een hoog gehalte gifstoffen uit voedsel en verzorgingsproducten

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here