7 Tekenen Van Nep Vriendelijke Mensen Waar Je Van Bewust Moet Zijn

0
2773

Sommige mensen vinden het nodig om zich voor te doen als iemand anders of om zich leuker voor te doen dan ze eigenlijk zijn. Zulke mensen zijn niet altijd gelijk te herkennen, maar na het lezen van onderstaand artikel zul je altijd binnen no-time weten of je niet met een nep persoon te maken hebt.

1. Scheppen altijd op
Neppe mensen vinden het nodig om altijd op te scheppen over alles wat ze gedaan hebben, wat ze bereikt hebben of wat ze gekregen hebben. Alles waar je over kunt opscheppen, daar scheppen ze over op. Echte mensen houden echter helemaal niet van opscheppen.

2. Ze doen er alles aan om leuk gevonden te worden
Neppe mensen vinden het enorm belangrijk dat ze leuk worden gevonden en om dat te bereiken willen ze ver gaan. Echte mensen doen daar niet aan mee. Die zijn gewoon zichzelf en passen zich niet aan iemand aan om leuk gevonden te worden.

3. Maken snel afspraken, maar houden zich er zelden aan
Neppe mensen vinden het geen enkel probleem om afspraken te maken. Ze hebben afspraken in overvloed staan, maar houden zich er maar zelden aan. Echte mensen daarentegen doen er altijd alles aan om hun afspraken na te komen.

4. Bekritiseren anderen om zelf goed gevonden te worden
Neppe mensen vinden het ook makkelijk om een voetveeg op te zoeken die ze kunnen gebruiken om te bekritiseren. Op die manier willen ze zelf beter voor de dag komen. Echte mensen bewonderen anderen juist en geven ze graag complimenten.

5. Zijn alleen aardig als ze een verborgen agenda hebben
Neppe mensen hebben er ook een handje van om alleen aardig tegen je te zijn als ze een verborgen agenda hebben. Normaal hoor je ze nooit, maar ineens zijn ze geïnteresseerd in je. Echte mensen daarentegen zijn altijd aardig en proberen altijd te helpen.

6. Ze roddelen heel veel
Neppe mensen hebben er bijna hun levensdoel van gemaakt om constant achter de rug van mensen te praten over ze. Ze roddelen constant. Echte mensen daarentegen brengen hun mening graag openlijk naar buiten.

7. Zoeken wanhopig naar aandacht
Neppe mensen kunnen er absoluut niet tegen als ze geen aandacht krijgen en dus doen ze er alles aan om toch een beetje aandacht te krijgen. Bij echte mensen is dat wel anders, die blijven het liefst op de achtergrond en zoeken absoluut niet naar aandacht.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here