7 Signalen Die Erop Wijzen Dat Je Partner Vreemdgaat

0
5900

In een relatie kan het regelmatig voorkomen dat je je afvraagt of jouw partner nog wel gelukkig met jou is. Is hij of zij nog wel te vertrouwen, of is het een kwestie van tijd tot je erachter komt dat er een ander in het spel is? Mocht een aantal van de onderstaande signalen je bekend voorkomen, dan zouden de alarmbellen langzaamaan toch echt af moeten gaan. Deze signalen wijzen erop dat je partner vreemdgaat.

1. Geen seks of intimiteit
Een signaal waaraan je al gauw merkt of jouw partner vreemdgaat, is als hij of zij helemaal geen zin meer heeft in seks of intimiteit. Wanneer twee personen verliefd op elkaar zijn, is het normaal dat er intimiteit plaatsvindt. Zodra dit plots ophoudt en jouw partner er geen interesse meer in toont, moeten de alarmbellen gaan rinkelen. Het hoeft natuurlijk niet altijd direct te wijzen op vreemdgaan, maar het is wel zeker een mogelijkheid.

2. Plotselinge fashionswitch
Als jouw partner zich ineens heel anders gaat kleden dan je voorheen gewend was en je daar de reden niet van weet, dan is er zeer waarschijnlijk ook iets aan de hand. Vooral als deze mensen in het verleden eigenlijk totaal geen of zeer weinig aandacht schonken aan hoe ze eruit zagen. Het zou maar zo kunnen dat jouw geliefde in dat geval aantrekkelijker wil zijn voor zijn of haar nieuwe vlam.

3. Roep om privacy
Zodra jouw partner zich erg van je gaat afzonderen, is dat vaak ook een teken dat er iets niet in de haak is. Als je vaak de zinnen: ‘Ik moet nu even alleen zijn’, ‘Laat me maar even’ of ‘Ik heb wat tijd nodig om na te denken’ voorbij hoort komen, kan het maar zo zijn dat er iets aan de hand is. Ook wanneer jouw geliefde plots al zijn apparaten gaat beveiligen met wachtwoorden, is de kans groot dat er iets speelt.

4. Ongewone financiële uitgaven
Een ander signaal dat op een gegeven moment op gaat vallen, is als er ongewone financiële uitgaven plaatsvinden. Als je partner ineens geld van de rekening afhaalt waarvan hij of zij niet kan verklaren waarvoor het gebruikt wordt, dan is de kans groot dat er iets aan de hand is wat niet klopt. Het hoeft uiteraard niet meteen te betekenen dat je partner vreemdgaat, maar het is wel een signaal dat erop kan wijzen.

5. Zeer defensief gedrag
Wanneer je partner zich plots anders begint te gedragen en steeds meer defensiever gedrag begint te vertonen, dan kan ook dat wijzen op vreemdgaan. Als twee mensen echt van elkaar houden, moet het mogelijk zijn om over onderwerpen te praten. Zodra je merkt dat het gedrag verandert en je partner steeds meer de verdediging op zoekt, kan dat wel eens iets slechtst betekenen voor de relatie.

6. Je partner komt altijd te laat
Als je partner normaal altijd op tijd kwam en nu steevast te laat thuiskomt voor bijvoorbeeld het avondeten, dan is dat opmerkelijk en iets waarbij de alarmbellen af moeten gaan. Helemaal als hij of zij daarvoor ook geen goede verklaring kan geven. Ook wanneer je partner iedere avond thuiskomt met een smoes dat er iets tussenkwam op het werk, kan dat weleens een teken zijn dat het de verkeerde kant op gaat.

7. Jouw vrienden worden genegeerd
Als je in een relatie zit, dan is de kans groot dat jouw geliefde het ook goed kan vinden met jouw vrienden en soms zelfs wel familie. Wanneer je merkt dat jouw partner plots een afstand begint te creëren van de mensen die jij lief hebt, zou dat kunnen duiden op vreemdgaan. Vooral als je het gewend was dat jouw partner juist wel goed op kon schieten met de mensen in jouw cirkel.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here