6 Tips Om Iemand Aan Te Trekken Die écht Van Je Houdt

0
2410

 

Heb je al heel wat negatieve ervaringen in de liefde achter de rug en ben je op zoek naar iemand die écht van je houdt? Blijft dan niet bij de pakken zitten, jouw prins of prinses op het witte paard wordt heus niet in je schoot geworpen. Je kan de aantrekkingskracht en adoratie namelijk ook zelf creëren. Hieronder alvast zes tip om iemand aan te trekken die helemaal gek is van jou.

1. Wees jezelf
In het begin van een relatie durf je wel eens op te scheppen en overdrijven om jezelf interessanter te doen lijken bij je partner. Dit is echter geen goed fundament om een liefdesrelatie op te bouwen. Wees gewoon je authentieke zelf. Indien je partner dan nog steeds geïnteresseerd blijft, weet je dat deze interesse ook oprecht is.

2. Wees eerlijk
Eerlijk zijn gaat uiteraard gepaard met bovenstaand puntje. Door altijd de waarheid te zeggen kunnen er soms vreemde reacties volgen, maar zo trek je wel de juiste personen aan. Bovendien is eerlijkheid een goede basis voor relatie op lange termijn.

3. Toon je gevoel voor humor
Humor en samen lachen zijn cruciale factoren in heel wat verschillende sociale relaties, zeker ook in een liefdesrelatie. Maak je partner duidelijk wanneer je iets echt grappig vindt en lach niet zomaar met alles. Wanneer jullie over dezelfde soort humor beschikken, ontstaat er zelfs al een bepaalde klik.

4. Wees open-minded
Niet iedereen heeft dezelfde (levens)visie en je partner kan over bepaalde zaken zelfs een compleet andere mening hebben. Stel je hier echter voor open en toon de nodige interesse. Op die manier kunnen jullie leren van elkaar en mekaar zelfs aanvullen.

5. Stel je nederig op
In een westerse wereld die stikt van de ego’s, is nederigheid een zeldzame kwaliteit geworden. Je fouten durven toegeven, anderen gelijk kunnen geven, jezelf wegcijferen in het belang van een groter doel, … het zijn allemaal zaken die je erg geliefd maken, des te meer omdat het zo zelden voorkomt. Wanneer iemand je nederigheid ook naar waarde weet te schatten, weet je dat hij/zij goede bedoelingen heeft.

6. Wees behulpzaam
Ook behulpzaamheid is niet meteen iets dat in onze maatschappij centraal staat. Maar wanneer je je inzet voor hulpbehoevenden, minderbedeelden of zelfs personen in je omgeving die jou nodig hebben, dwing je respect af en maak je zelfs indruk. Bovendien toon je dat je allesbehalve oppervlakkig bent, iets wat jouw ‘ware liefde’ maar al te goed kan appreciëren.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here