6 Redenen Waarom Veel Mannen Geen Sterke Vrouw Aankunnen

3
240713

Een vrouw die al heel veel heeft meegemaakt en desondanks nog altijd met beide benen op de grond staat, mogen we met recht een sterke vrouw noemen. Geen enkel probleem gaat ze uit de weg, mede door de ervaringen die ze in het verleden heeft meegemaakt. Voor de meeste mannen is het echter lastig om met zo’n sterke vrouw om te gaan. Ze is zelfvoorzienend, onafhankelijk en deinst nergens voor terug. Maar waarom kunnen de meeste mannen geen sterke vrouw handelen? In dit artikel vind je 6 redenen.

1. Een sterke vrouw weet wat ze wil
Een sterke vrouw heeft over het algemeen alles in haar leven op een rijtje staan. Ze weet ook precies welke weg ze op wil voor de toekomst en hoe ze haar doelen kan bereiken. Als ze een man écht leuk vindt, schroomt ze dan ook niet om haar slag te slaan. Een sterke vrouw heeft echt een eigen persoonlijkheid en voor mannen kan dat nog al eens intimiderend overkomen. Een man moet dan ook stevig in zijn schoenen staan om een sterke vrouw, die absoluut niet onderdanig is, aan te kunnen.

2. Een sterke vrouw zal niet wachten
Een sterke vrouw gaat altijd rechtstreeks op haar doel af en mannen hoeven dan ook niet te verwachten dat er op hun gewacht wordt. Een sterke vrouw zal absoluut niet wachten op een beslissing van een man of hij al dan niet voor haar kiest of niet. Natuurlijk zullen ze gekwetst zijn als het verkeerd loopt, maar ze zullen het verwerken en weer doorgaan waar ze gebleven waren.

3. Een sterke vrouw laat zien wie jij bent
Een sterke vrouw schroomt het niet om ook haar partner een spiegel voor het houden. Natuurlijk is het nooit leuk om op negatieve punten gewezen te worden, maar een sterke vrouw legt ze wel aan je voor. Ze hoopt je vervolgens te kunnen helpen met het aanpakken van die negatieve punten. De meeste mannen vinden het moeilijk om die realiteit zo voorgeschoteld te krijgen en kunnen een sterke vrouw dus niet handelen.

4. Een sterke vrouw heeft geen man nodig om voor te vechten
Een man vindt het fijn om in een relatie het idee te hebben dat hij echt nodig is. Hij vindt het fijn het gevoel te hebben dat hij echt belangrijk is in het leven van een sterke vrouw. Een sterke vrouw heeft in het verleden echter al getoond ook prima te kunnen overleven in haar eentje en zal een man dus niet altijd dat gevoel kunnen geven. Als sterke vrouwen een probleem hebben, lossen ze dat het liefste zelf op.

5. Een sterke vrouw zoekt eerlijkheid en kwetsbaarheid
Mannen vinden het vaak moeilijk hun emotie te tonen en dat is wat een sterke vrouw niet blij maakt. Sterke vrouwen kijken vaak dwars door mannen heen, ze willen alles weten van trauma’s en heel bijzondere ervaringen die alles hebben veranderd. En alhoewel dat vrij intens kan zijn, is dat toch erg belangrijk voor een sterke vrouw. Zij heeft dan ook een man nodig die eerlijk is en zich kwetsbaar op kan stellen. De sterke vrouw moet er van overtuigd zijn dat hun geliefde alles aan kan. Liegen tegen een sterke vrouw heeft overigens ook geen zin, daar kijkt een sterke vrouw tenslotte zo doorheen.

6. Een sterke vrouw geeft onvoorwaardelijke liefde
Als je een sterke vrouw als partner hebt, kun je rekenen op een partner die onvoorwaardelijk van je houdt. Ze zal er alles aan doen om haar man het gevoel te geven dat hij echt geliefd is. De onvoorwaardelijke liefde die een sterke vrouw geeft, kan niet door iedere man gewaardeerd worden. Zij krijgen er juist de kriebels van.

DELEN

3 REACTIES

  1. Dit klinkt als de ultieme vrouw die veel tijd kost, niet makkelijk is om mee samen te werken, vooral veel met haarzelf bezig is, constant opzoek is naar uitleg voor redenen die er niet altijd voor alles zijn en constant bevestigd dient te worden. Een relatie, ongeacht vrouw of man, gaat niet alleen over jezelf maar ook wie en wat jij kan betekenen voor de ander.

    Een sterke vrouw laat haar partner in waarde en schaalt hem/haar op hetzelfde niveau als haarzelf, is niet op zoek naar bevestiging van haar partner om “sterk” gevonden te worden en weet de het belang van communiceren en op elkaar afstemmen is.

  2. Beste Jacob, sorry dan gaan we wel weer met een breiwerkje op de bank zitten… Tss oh nee dan gaan we weer zeuren.. Weet je, vrouwen kunnen best veel zelf. Wat ze nodig hebben is een man die gewoon op en top man is, die waardeert wat de dame in kwestie kan of bereikt heeft.. Voelen dat hij trots op haar is, zonder zich aangetast in zijn eer te voelen..Dan zal zij haar op en top vrouw zijn aan je laten zien!! En heeft zij jou nodig .. Neem haar mee, verwen haar en bescherm haar.. Dan is het voor beide kanten leuk..zo simpel is het..gr Angelique

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here