10 Hele Simpele Manieren Om Aantrekkelijker Te Worden

0
19162

Bij het aspect ‘aantrekkelijkheid’ denken we vooral aan het uiterlijk. Er zijn echter veel dingen vanuit het innerlijk die een persoon aantrekkelijk kunnen maken. Hieronder 10 gewoontes die jou een aantrekkelijker persoon kunnen maken!

1. Toon diepe interesse in andere mensen
Uit onderzoek is gebleken dat een goed luisterend oor je heel aantrekkelijk kan maken. Toon oprechte interesse in verhalen van anderen en stel dieptevragen naar aanleiding van die verhalen. Mensen vinden je dan veel aantrekkelijker, dan wanneer je je eigen verhalen gaat ophangen.

2. Behandel vriendschappen als prioriteiten
Echte vrienden laten vriendschappen nooit verwateren. Bovendien, door vrienden bij je te houden ontwikkel je je kwaliteiten voor het onderhouden van een goede romantische relatie. En vrienden laten je vaak lachen; lachen is aantrekkelijk!

3. Leef in de tegenwoordige tijd
Uit een studie bij speeddates is gebleken dat vrouwen vallen op mannen die bezig zijn met mindfulness. Vooral de gedachte van ‘alles is mogelijk in het hier en nu’ vinden veel vrouwen aantrekkelijk bij mannen. Bovendien zijn mannen met interesse in mindfulness vaak emotioneel stabieler.

4. Een fit lichaam
Natuurlijk kunnen we het fysieke aspect ook niet negeren in dit lijstje. Het valt immers niet te ontkennen dat personen van het andere geslacht graag een mooi, fit lichaam naast zich zien liggen bij het wakker worden ’s ochtends.

5. Eet bewust
Stel jezelf de vraag: Zou mijn date het aantrekkelijk vinden als ik dit recht voor haar neus eet? Het is immers een feit dat een vrouw het aantrekkelijker zal vinden wanneer jij een zelfgemaakt, gezond en compleet menu eet, dan wanneer je een lading fastfood wegwerkt.

6. Heb vertrouwen in jezelf
Mensen met veel zelfvertrouwen, stralen dit ook uit en worden vaak als aantrekkelijker gezien. Zelfvertrouwen is sexy, en zelfvertrouwen is het makkelijkst op te bouwen wanneer je je eigen ‘waarde’ kent. Op gebied van uiterlijk en intelligentie bijvoorbeeld.

7. Zorg voor een goede slaapgewoonte
Een goede nachtrust is uiterst belangrijk voor je innerlijk (rustiger, beter in het verwerken van stressvolle situaties, et cetera), maar ook voor je uiterlijk (schone huid en heldere ogen, bijvoorbeeld).

8. Zorg voor een vast ritme aan rusttijden
Aansluitend op een goed slaapritme, is het ook belangrijk dat je regelmatig rusttijden aanneemt. Dus, even de drukte en stress vermijden op een dag. Even relaxen en tot jezelf komen. Dit kan heel goed met meditatie of yoga, bijvoorbeeld.

9. Vergeef, en leer van fouten
Beide geslachten vinden intelligentie en beleefdheid erg belangrijk. Om jezelf te ontwikkelen op die gebieden, is het goed om fouten van anderen te vergeven, en er vooral van te leren. Het laat je volwassen en intelligent overkomen.

10. Haal plezier uit de kleine dingetjes
En tot slot, denk eraan dat je vaak zelf kan kiezen hoe je je voelt. Boos, verdrietig of gelukkig. Geniet van de kleine dingetjes, ook als je even in een moeilijke situatie zit. Mensen met een tevreden glimlach op hun gezicht zijn immers veel aantrekkelijker dan mensen die de hele dag met een boze grimas rondlopen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here